Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων

Ημερομηνία:
June 11, 2019
Κατηγορίες:
Τοπίο
Ετικέτες:
Τοπία

Με κύριο γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αλλά και τις εδαφο-κλιματικές και περιβαλλοντικές συνθήκες, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού κήπου.
Επιλέγοντας τα κατάλληλα φυτά και υλικά, σε συνδυασμό με οικονομικές λύσεις, εξασφαλίζουμε την μακροβιότητα, την ανθεκτικότητα και την υψηλή αισθητική του χώρου σας.

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι:

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΗΠΟΥ
Πριν προχωρήσουμε στην κατασκευή του κήπου σας, μελετάμε με προσοχή τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια το έργο, ώστε να δημιουργήσουμε τον δικό σας μικρό παράδεισο.
Η σχεδίαση γίνεται έχοντας ως προτεραιότητα τις δικές σας προτιμήσεις ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μία άριστη λειτουργική κατασκευή προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ
Στην συνέχεια προχωρούμε στην κατασκευή – διαμόρφωση του κήπου σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ώστε να σας προσφέρουμε τον κήπο των ονείρων σας.
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά ο κήπος σας θα γίνει ένας χώρος ηρεμίας, απόλαυσης, παιχνιδιού και συγκέντρωσης που θα επιδιώκετε να περνάτε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας όλες τις εποχές του χρόνου. Στο φυτώριό μας, έχουμε πάντα απεριόριστη ποικιλία σε φυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Η έμπειρη ομάδα μας ενημερώνετε συνεχώς για όλες τι εξελίξεις στην κηποτεχνική και είναι κοντά σας ώστε να σας προτείνουν μοναδικές και ξεχωριστές λύσεις για τον κήπο σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να περάσουμε από τον χώρο σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες του κήπου σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ:
Όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, έτσι και τα φυτά μας χρειάζονται εξειδικευμένη περιποίηση και συντήρηση. Με τη συντήρηση του κήπου μας θα εξασφαλίσουμε τη σωστή ανάπτυξη των φυτών, τη μακροβιότητα τους και τη διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος σε βάθος χρόνου.
Ανάλογα με τις ανάγκες του κήπου και την εποχή, εκτελούνται κάποιες από τις ακόλουθες εργασίες:
1) Συντήρηση και κοπή χλοοτάπητα
2) Κλάδεμα δέντρων και θάμνων
3) Καθάρισμα κήπου από φύλλα και κλαδιά
4) Σκάλισμα και βοτάνισμα παρτεριών
5) Εργασίες φυτοπροστασίας και λίπανσης
6) Έλεγχος και προγραμματισμός του αυτόματου ποτίσματος

Επίσης αναλαμβάνουμε :
Τη διαμόρφωση μπαλκονιών
Τη διαμόρφωση αίθριων και λοιπών εξωτερικών χώρων

Αφήστε μια απάντηση